ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση επιθυμίας επιστροφής των προϊόντων θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς 211825251 ή με Email εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας, η DERMAPHARM δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα. Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας τότε τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον ίδιο τον καταναλωτή.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την αποστολή με ταχυδρομείο, δεν μπορούμε να παραλάβουμε την επιστροφή σας.

Μετά την επιστροφή του προϊόντος, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και εφόσον εγκριθεί από την Εταιρεία, θα σας ενημερώσουμε με email για το τρόπο διεκπεραίωσης του.

Ο πελάτης αποζημιώνεται με όλο το ποσό της αξίας της αγοράς του μείον το κόστος των μεταφορικών με αντίστοιχη κατάθεση στον τραπεζικό του λογαριασμό τον οποίο μας έχει υποδείξει.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, και να τα αντικαταστήσετε με άλλα ίσης αξίας, σας αποστέλουμε το νέο προϊόν αφού παραλάβουμε κι ελέγξουμε το προϊόν ότι είναι σε άρτια κατάσταση αυτό και η συσκευασία του χωρίς χρέωση μεταφορικών.

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε προϊόντα και να τα  αντικαταστήσετε με άλλα διαφορετικής αξίας κάνετε εκ νέου την παραγγελία σας στο διαδίκτυο ή και τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 211 825251 και δρομολογείτε παράλληλα την επιστροφή όπου θα σας επιστραφεί το ποσό της αξίας του προϊόντος συμπεριλαμβανομένου και του κόστους των μεταφορικών.

Τα μετεγχειρητικα και slimming ενδύματα δεν αλλαζονται

Η επιστροφή αυτή υπόκειται στους παραπάνω όρους.

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

Κώστα Βάρναλη 11 Χαλάνδρι 15235